Nelson Amsterdam

Groen wonen in een stadse wijk

Dankzij de unieke ligging vormt Nelson de schakel tussen stad en het prachtige stadspark. Alle woningen liggen nabij of zelfs aan het Nelson Mandelapark, een oase van groen midden in Amsterdam Zuidoost. Hier geniet je het hele jaar door van de natuur, sport/spel en recreatie, maar zomers bijvoorbeeld ook van bijzondere evenementen zoals het bruisende Kwaku Summer Festival.

Via het levendige Anton de Komplein, waar twee keer per week een gezellige en multiculturele markt plaatsvindt, brengt de promenade je naar winkelcentrum de Amsterdamse Poort en het grootste uitgaanscentrum van Nederland: de ArenAPoort. Zo biedt je nieuwe buurt eindeloze voorzieningen voor het dagelijks leven en voor al jouw weekendavonturen. Voor alles wat moet en voor alles je wilt. Met het station en de ringweg op steenworpafstand is bovendien geen bestemming te ver. Pak de trein of de auto. De metro of de bus. Of fiets met de elektrische fiets binnen 20 minuten naar het centrum. De keuze is aan jou.

Heb je interesse?

Meld je dan aan als belangstellende. Zodra de verkoop van start gaat, houden wij je op de hoogte. Heb je al een account? Login.

Ik heb interesse

Nieuwbouw-Amsterdam-Lopend-naar-huis-Nelson-Amsterdam

Ideale plek om te ontspannen

Vanuit Nelson Smile sta je eigenlijk al met één voet in het Nelson Mandelapark. Hier kun je heerlijk wandelen, sporten of even tot rust komen en genieten van de prachtige natuur. Sporten kun je natuurlijk ook in het naastgelegen zwembad en Bijlmer Sportcentrum!
Zin in iets meer reuring? Breng dan eens een bezoekje aan winkelcentrum Amsterdamse Poort of de Arena Boulevard. Al deze locaties zijn eenvoudig – binnen enkele minuten – bereikbaar.

OPENBAAR VERVOER
Ook met de bus of trein met je snel op de plek van bestemming: Naast diverse busverbindingen is ook het Bijlmer Arena-station met diverse trein en metro verbindingen op korte afstand gelegen. Dus met het OV op pad is een koud kunstje!

FIETSEN
Amsterdam Zuidoost staat (mede) bekend om z’n heerlijke fietspaden. Dus waarom pak je niet eens je (elektrische) fiets en ga er lekker op uit!? De diverse routes brengen je naar de mooiste plekjes! En: na afloop berg je je fiets weer veilig op in de gemeenschappelijke fietsenstalling onder in het gebouw!

Ik heb interesse

Gek op verse boodschappen?

Ben je gek op verse boodschappen? Dat komt goed uit, want elke maandag en donderdag tref je op het Anton de Komplein een markt met diverse kramen vol verse uit- en inheemse groenten, fruit, vlees, vis, kleding, huishoudelijke artikelen en nog veel, veel meer!
It’s all yours!

Ik heb interesse

Wonen in Amsterdam Zuidoost - Markt - Nelson

Nelson Amsterdam
Zoekvenster sluiten